Αρχική Σελίδα

Αρχική Σελίδα

00339.new.01Αγαπητοί φίλοι
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

Ανοίγω αυτό το παράθυρο επικοινωνίας μαζί σας, καθώς η πολυετής εμπειρία μου στην Χειρουργική μού επιτρέπει να γνωρίζω την σπουδαιότητα, όχι μόνον των απαιτούμενων διαδικασιών της εκάστοτε ιατρικής πράξης, αλλά και της ανθρώπινης παραμέτρου, της ισορροπίας μεταξύ καινοτόμων και κλασσικών μεθόδων θεραπείας.

Στόχος αυτής της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωσή σας για τις διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνατότητες που διαθέτω στο ιατρείο μου, αλλά και για τις χειρουργικές επεμβάσεις με ενδοαγγειακό και κλασσικό τρόπο, τις οποίες διενεργώ ως Επιστημονικός Διευθυντής του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος της Euromedica Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης.

Πίσω από τους αριθμούς-17.000 ασθενείς τα τελευταία 10 χρόνια- υπάρχει αυτή η μοναδική ανθρώπινη σχέση ιατρού και ασθενούς. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους ασθενείς μου για την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύουν, τα επαινετικά τους λόγια. Θερμά τα ευχαριστώ στους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου, οι οποίοι στηρίζουν την καθημερινή προσπάθειά μου, ώστε αυτή η ανθρώπινη σχέση ασθενούς και ιατρού να είναι μια σημαντική παράμετρος για την επιτυχή ίαση, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ιατρικές πράξεις.

Με εκτίμηση

Δρ. Κωνσταντίνος Α. Τριγωνάκης